Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Newsletter

Soft Restaurant Pub Cafenele Freya Restaurant Mini

 

 

Pret: 2000.00 Lei / cu TVA

In stoc

Comanda acest produs

Soft Restaurant Pub Cafenele Freya Restaurant Mini
Soft Restaurant Pub Cafenele Freya Restaurant Mini
Comanda instant - Soft Restaurant Pub Cafenele Freya Restaurant Mini

Email Telefon

Soft Restaurant Pub Cafenele Freya Restaurant Mini

 Alege Freya și dezvoltă celelalte aspecte ale afacerii tale. De gestiune ne ocupăm noi.

 
Freya Restaurant este un software de gestiune pentru domeniul HoReCa care este folosit in peste 700 de unitati din intreaga tara ceea ce demonstreaza ca este un produs eficient,performant si stabil.
 
Freya Restaurant este o solutie profesionala pentru gestionarea corecta si rapida a tutror unitatilor din domeniul HoReCa precum: Restaurante,Pizzeri,Bistro-uri,Cafenele,Baruri,Crame,Pub-uri,Cluburi,Fast-food-uri,Autoserviri,Cantine etc.
 
Freya este compus din urmatoarele module:
Freya Restaurant - Front Office : Interfata de vanzare POS
                                - Back Office : Interfata de gestiune
 
Freya Restaurant Mobile - Aplicatie ce a fost dezvoltata pentru a fi putea fi folosita pe orice telefon sau   tableta cu android si pentru a fi putea utilizata de ospatari, astfel reducandu-se timpul de astpetare pentru preluarea comenzilor.
 
Freya Restaurant Kitchen - Este o aplicatie, special creata pentru bucatarie, iar eficienta sa sta in realizarea in timp optim a comenzilor primite. Este un modul complex de administare al sectiilor de productie / preparare, marind eficienta manageriala prin monitorizarea activitatii tuturor angajatilor, de la barmani, ospatari la bucatari. Aplicatia inlocuieste imprimantele de sectie din bucatarie cu monitoare touch screen si permite, fata de varianta cu bonuri de comanda, avertizarea ospatarului de finalizarea comenzii in bucatarie

Freya Restaurant Delivery - Cu modulul Freya Restaurant Delivery orice afacere ce livreaza produse la domiciliul clientului isi poate usura munca. Acest modul performant a fost conceput dupa cerintele clientilor nostri, acoperind astfel toate nevoile unui astfel de business.

In fereastra principala a softului delivery putem vedea comenzile curente cu detalii cum ar fii clientul, totalul, discount-ul comenzii, data si ora precum si timpul care a trecut de la preluarea comenzii.

Tot aici putem adauga sau modifica comenzi, putem refuza sau trimite in livrare produsele comandate.
 
 

Freya Restaurant Fast-Food - Modulul de Fast Food din Freya Restaurant ofera toate functionalitatile si beneficiile softului de restaurant, dar cu o interfata care va spori considerabil viteza de marcare a utilizatorilor .

In modulul destinat unitatilor cu servire rapida operatorul nu trebuie sa mai selecteze o masa pe care sa marcheze comanda, acesta fiind deja fereastra de marcare. Totul se rezuma la marcarea produselor. Acest lucru permite utilizatorilor sa preia mai multe comenzi intr-un interval de timp.
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

Website detinut de Smart Soft Magazin S.R.L., CIF: RO35447002, Reg.Com: J35/152/2016