Cosul dvs este gol.

Catalog produse
Newsletter

 

  Suntem o societate comerciala care se ocupa cu service-area, comercializarea echipamentelor fiscale si programelor de gestiune primara.

  Principalul nostru obiectiv este satisfacerea cerintelor clientilor acordand o atentie deosebita fiecarui detaliu.

  Incercam sa gasim cele mai optime dar in acelasi timp calitative solutii pentru toate tipurile de activitati ale magazinele mici, supermarket-uri, cafenelelor mici pana la restaurante mari si hoteluri.
  Cele mai importante atu-uri ale noastre sunt promptitudinea si calitatea serviciilor

  Cand ne referim la calitatea serviciilor ne referim ca atunci cand comercializam un echipament, un program, sau un sistem POS ne ocupam de instalarea acestuia, instruirea personalului si ne asiguram ca totul functioneaza dupa cerintele clientului. In ceea ce priveste promptitudinea in cazul in care apar probleme, defectiuni ale echipamentelor sau programelor, ele sunt rezolvate in cel mai scurt timp(minute/ore nu zile) astfel incat activitatea clientului sa nu fie afectata. Acordam o atentie deosebita acestui aspect foarte important pentru activitatea clientului.

  Toate acestea putand fi realizate doar cu ajutorul departamentului de service format din ingineri cu o experienta de peste 10 ani in domeniu fiscal.Va multumim ca ati ales sa deveniti parteneri nostri !!!

 

spacer

Website detinut de Smart Soft Magazin S.R.L., CIF: RO35447002, Reg.Com: J35/152/2016